Uitslag bevraging bij de Clubs

Beste Collega's,
De situatie om de competitie op te starten gaat iedere dag achteruit aan de hand van de huidige cijfers maar we dienen positief te blijven maar de veiligheid voor de spelers is prioriteit Nr 1 vandaar dat we jullie constant op de hoogte willen brengen zodra er iets veranderd.
In bijlage vindt u de uitslag van de bevraging inzake het ja of neen spelen van de ploegen met betrekking tot het Corona virus. 
Het Bestuur kan de beslissing dat sommige ploegen afhaken ten stelligste begrijpen maar wij bieden ze de mogelijkheid om terug in te pikken wanneer de situatie verbeterd.
Er is ook een vraag geweest om de ploegen in de afdelingen te herschikken omwille van het feit dat er sommige ploegen afhaken om diverse redenen, helaas is dit niet mogelijk daar er misschien ploegen zijn die momenteel afhaken en later hun plaats weer willen innemen, momenteel zullen de ploegen die afhaken als vrij gezet worden op het EW, mochten zij later weer willen deelnemen zullen we de kalender terug aanpassen.
Wij proberen er alles aan te doen als Bestuur om jullie toch een perspectief te bieden maar helaas zijn er soms andere factoren die stokken in de wielen steken, dit jaar is niet alleen een ramp voor onze geliefkoosde sport maar ook voor de uitbaters daarom een bezoekje af en toe aan uw lokaal zal zeker gewaardeerd worden, gelieve dit maximaal te verspreiden naar uw medespelers.
Met vriendelijke groeten en blijf gezond met uw dierbaren,
Valentin
Deelname Competitie (2).pdf